Новини лікарні

Два металевих уламки успішно видалили з самого серця.

Два металевих уламки успішно видалили з самого серця.

Пацієнт 22-років отримав проникаючу травму з пошкодженням органів грудної клітки. Після дообстеження було виявлено 2 сторонніх тіла - металеві уламки в стінці правого шлуночка серця.

7 березня в умовах гібридної операційної Вінницька обласна клінічна лікарня імені М. І. Пирогова успішно проведено надскадне високотехнологічне оперативне втручання на працюючому серці пацієнта без зупинки кровообігу через міні-доступ - міні j-стернотомію, з застосуванням сучасних методів рентгеннавігації та магнітних пристроїв.

Picsart_24-03-11_17-44-08-293.jpg

Операція проведена командою кардіохірургів ВОКЛ ім. М.І.Пирогова на чолі з Сергійчуком О.Л. сумісною з спеціалістами Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова на чолі з Руденко С.А. Провівши складну високотехнологічну операцію на працюючому серці, кардіохірургам вдалося успішно видалити металеві уламки з серця.

Picsart_24-03-11_17-36-55-591.jpg

Використання малоінвазивного методу міністернотомії при наданні хірургічної допомоги пацієнту з пораненням серця дозволило зменшити об'єм хірургічної травми, зменшити період післяопераційної реабілітації, що відповідає сучасним світовим стандартам надання медичної допомоги.

Наразі пацієнт почувається добре, проходить післяопераційну реабілітацію.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров`я.

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (063) 47-13-253