Новини лікарні

Оголошення. Конкурс на право оренди

Оголошення. Конкурс на право оренди

Вінницька обласна лікарня ім.М.І.Пирогова оголошує конкурс на право оренди вбудованих приміщень № № 103-109 першого поверху хірургічного корпусу ( літ.№63 ) площею 95,5 кв.м. для розміщення мультисканового комп’ютерного томографа на термін до встановлення власного обладнання лікарні, але не більше 2 роки 11 місяців, відповідно до чинного законодавства .

Адреса об’єкта оренди – м.Вінниця, вул. Пирогова ,46 ( ВОКЛ ім.М.І.Пирогова).
Стартова орендна плата за квітень 2018 року становить 29794,43 х Індекс інфляції за квітень, грн. без ПДВ.

Умови конкурсу

Ефективне використання об’єкта оренди за цільовим призначенням; дотримання вимог експлуатації об’єкта; компенсація переможцем конкурсу витрат орендодавця або іншого учасника на здійснення незалежної оцінки об’єкта оренди, витрат орендодавця на публікації оголошення про конкурс за виставленими рахунками відповідних засобів масової інформації; створення безпечних та нешкідливих умов праці. Під час визначення переможця конкурсу, крім максимального розміру орендної плати, будуть враховуватись технічні характеристики діагностичного обладнання, з наданням переваги більш потужному і сучасному обладнанню, а також інші пропозиції претендентів, щодо виконання умов конкурсу.

Для участі в конкурсі учасник конкурсу подає на розгляд конкурсної комісії такі матеріали:

  1. Заяву про участь у конкурсі.
  2. Відомості про учасника конкурсу ( для учасників , які є юридичними особами ) :
    • посвідчені нотаріусом копії установчих документів;
    • відомості про фінансове становище ( платоспроможність ) учасника конкурсу , з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей ;
    • довідку про учасника конкурсу про те , що щодо нього не порушено справу про банкрутство або витяг з Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб та громадських формувань;
    • довідку органу статистики про включення до ЄДРПОУ .

Конкурс на право оренди відбудеться - 3 вересня 2018 року о 10.00 годині за адресою: м. Вінниця , вул. Пирогова 46 (планово –економічний відділ ).

Кінцевий термін надання пропозицій учасників конкурсу до 31.08.2018 року до 15.00 год

Телефон для довідок : (0432)-505007.

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (063) 47-13-253