Новини лікарні

Оновлення сайту лікарні

Оновлення сайту лікарні

Сьогодні запущена нова версія сайту лікарні, старий сайт тимчасово доступний за адресою old.vokl.org. Сайт повністю оновлено та зроблено ряд змін для зручного користування.

Новий дизайн, адаптований для мобільних пристроїв

У зв'язку із тим, що на сьогодні в трафіку сайту переважають мобільні пристрої, оновлений дизайн сайту адаптовано для мобільних пристроїв. Тепер користуватись сайтом зручно і в смартфоні.

news.jpg

Підвищений рівень безпеки

Новий сайт використовує htpps протокол, що дає можливість безпечно передавати дані від користувача до сайту.

Screenshot_8.jpg

Схема розміщення відділень

Розроблено карту відділень. Карта доступна на сторінці vokl.org/map, а також знизу сайту на головній сторінці, на сторінці структури лікарні та сторінці відділень.

mapa.jpg

Зверніть увагу, щоб побачити список відділень, потрібно натиснути кнопку "Показати відділення", а ще, натиснувши на відповідну іконку зліва зверху карти, карту можна відкрити на весь екран.

Крім того, на сторінці кожного відділення є блок із картою, на якій відмічено місцезнаходження відділення. Натиснувши на посилання "На великій карті", місцезнаходження відділення можна побачити на великій карті.

3.jpg

Запис на прийом онлайн

За адресою vokl.org/zapis-na-prijom-onlajn розміщена інструкція для запису до лікаря онлайн.

Графіки роботи

На сторінці vokl.org/grafik-roboti-likarni показані графіки роботи відділень та графіки особистого прийому громадян директором лікарні та його заступниками. Зверніть увагу, деякі відділення працюють по іншому графіку, деякі - навіть цілодобово. Точний графік показано на сторінці кожного відділення.

Інформація про відділення

Дані по фахівцям лікарні та відділенням максимально актуалізовані, проте наповнення сторінок структурних підрозділів все ще триває.

Зворотній зв'язок

Тепер написати подяку лікарю чи побажання можна в онлайні на сайті, заповнивши форму на сторінці vokl.org/lettersadd. Після перевірки інформація буде розміщена на сторінці "Нам пишуть", а також на сторінці відповідного відділення.

podyaka.jpg

Свої побажання пишіть через контактну форму.

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (063) 47-13-253