Новини лікарні

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 01.11.2018

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 01.11.2018

01.11.2018 у Вінницькій обласній клінічній лікарні імені М.І.Пирогова відбулась чергова щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу, де були обговорені важливі питання, зокрема.

Інтерв‘ю в.о.Міністра охорони здоров’я в «Дайджесті змін в охороні здоров’я №11, жовтень 2018р.»: реформа рухається планомірно, і ці зміни неминучі; нова модель фінансування вигідна. Основний капітал медичного закладу – його фахівці. Запорука фінансового успіху – грамотний розподіл коштів, який забезпечує необхідний рівень технічного оснащення і приваблює хороших спеціалістів.Плануйте свої дії так, щоб бути серед лідерів. Плани змін в охороні здоров’я у 2019 році: зміна системи для більш складних та дорогих послуг – консультацій, діагностики, аналізів.

Про лист МОЗ України від 11.10.2018р. «Про залучення лікарів до онлайн навчання на базі Британського медичного журналу». Списки лікарів нашої лікарні зареєстровані, кожному направлена інструкція про подальші дії.

Про громадське обговорення проекту наказу МОЗ України«Про внесення змін до Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників Випуск 78 «Охорона здоров’я». Розпочалась підготовка нових професій за напрямками: «Лікар фізичної та реабілітаційної медицини», «ерготерапевт», «фізичний терапевт».

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (063) 47-13-253