Новини лікарні

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 04.10.2018

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 04.10.2018

04.10.2018 у Вінницькій обласній клінічній лікарні імені М.І.Пирогова на черговій щотижневій загальнолікарняній оперативній нараді медичного колективу були обговорені питання:

  1. Інтерв’ю заступника Міністра охорони здоров’я України Павла Ковтанюка газеті «Українська правда» Медреформа 2019: чого ми прагнемо.
    Наша мета на 2019 рік – зробити так, щоб ви хотіли до цього лікаря йти. З другої половини 2019 року ми запускаємо програму «Безкоштовна ліагностика». За направленням сімейного лікаря ви зможете проходити рентген, УЗД, мамографію, ехокардіографію серця та інші аналізи та діагностичні процедури в будь-якому медзакладі за вашим вибором. Послуги оплатить Національна служба здоров’я.
    У поліклініках, які увійдуть у ІІ етап реформи, візит до лікарів-спеціалістів та інші послуги за направленням сімейного лікаря буде оплачувати Нацслужба здоров’я., без направлення – необхідно оплатити таку консультацію самостійно через касу.
    Наступного року заплановано запуск нових електронних інструментів в електронній системі охорони здоров’я: електронні медичні картки, направлення до спеціалістів, рецепти на «Доступні ліки», лікарняні листи.
  2. Про початок роботи Центру комп’ютерних технологій в новому хірургічному корпусі лікарні. Графік роботи з 9.00 до 17.00.
  3. Нагальні проблеми, які існують в лікарні.

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (063) 47-13-253