Новини лікарні

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 07.11.2019

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 07.11.2019

07.11.2019 у КНП «Вінницька обласна клінічна лікарня імені М.І.Пирогова Вінницької обласної Ради» на черговій щотижневій загальнолікарняній оперативній нараді медичного колективу були обговорені питання:

  • Про наказ МОЗ України від 25.10.2019р. №2164 «Про введення в дію Рішення оперативного штабу Міністерства охорони здоров’я України з реагування на ситуації з поширення інфекційних хвороб яким можна запобігти шляхом вакцинації».
  • Про виконання планових показників роботи лікарні за 10 місяців роботи.
  • Стосовно нових можливостей клініко-діагностичного лабораторного центру в проведенні досліджень на новому сучасному обладнанні, в т.ч. біохімічним аналізатором Rayto, який дозволяє проводити дослідження клінічних біохімічних показників крові (К, Na, Са, Мg, Р, Fe, сечова к-та, холестерин, тригліцериди, ліпідограма, сечовина, креатинін, печінкові проби); апаратом GP для кількісного визначення тропоніну, СРБ, глікованого гемоглобіну Д-Д; коагулометром LabAnalyt-610 для визначення протромбінового часу, протромбінового індексу, МНО, активованого часткового тромбопластинового часу.

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (063) 47-13-253