Новини лікарні

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 08.08.2019

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 08.08.2019

08.08.2019 р. у Вінницькій обласній клінічній лікарні імені М.І.Пирогова відбулась чергова щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу, де були обговорені важливі питання:

Про перші підсумки роботи Полтавської обласної клінічної лікарні ім. Скліфасовського в умовах пілотного проекту з реалізації гарантій медичного обслуговування населення за програмою медичних гарантій. Висновки: пілотний проект - технічний для відпрацювання алгоритму співпраці з НСЗУ; зміни в систему оплати праці не внесені через відсутність нового колективного договору; оплата здійснюється відповідно до загальнодержавної сітки для бюджетних закладів; додаткові виплати реалізуються шляхом виплат преміальних; фінансування здійснювалось за кожен пролікований випадок відповідно до затверджених КМУ тарифів та вагових коефіцієнтів.

Про інтерв’ю П.Ковтонюка «Українській правді» 25.07.2019р. «Окремі запитання і відповіді на них». Пріоритетними напрямками, які будуть фінансуватися за вищим тарифом будуть: пологи та неонатальна допомога; серцево-судинні хвороби, головні серед яких інфаркти та інсульти; онкологія.

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (063) 47-13-253