Новини лікарні

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 16.05.2019

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 16.05.2019

16.05.2019 у Вінницькій обласній клінічній лікарні імені М.І.Пирогова відбулась чергова щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу, де були обговорені важливі питання:

1.Про запропонований МОЗ України для громадського обговорення проект концепції професійного ліцензування лікарів в Україні. До 2024 року всі українські лікарі мають інтегруватись у міжнародну лікарську спільноту з належним рівнем знань і професійних навичок. Мета - на законодавчому рівні закріпити: рівні принципу доступу до професії лікаря; забезпечити чітку регламентацію процедур, що забезпечують цей доступ; сформувати і впровадити на тому ж рівні систему контролю та відповідальності лікаря; сформувати вимоги до формування та діяльності спеціального незалежного органу, уповноваженого надавати право на професійну діяльність (Ліцензійну раду).

  1. Про опрацювання та впровадження наказу МОЗ України від 01.02 2019 №278 « Про затвердження проведення та документування результатів медичного обстеження постраждалих осіб від домашнього насильства та надання їм медичної допомоги».
  2. Про підсумки виконання планових завдань лікарні за 4 місяці 2019 року в аспекті індикаторів діяльності закладів охорони здоров’я, рекомендованих для лікарень інтенсивного лікування.

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (063) 47-13-253