Новини лікарні

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 17.10.2019

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 17.10.2019

17.10.2019 р. у Вінницькій обласній клінічній лікарні імені М.І.Пирогова на щотижневій загально лікарняній оперативній нараді медичного колективу обговорені важливі питання, зокрема:

На виконання рішення 39 сесії Вінницької обласної Ради 7-го скликання від 26 вересня 2019року №849 створено Комунальне некомерційне підприємство «Вінницька обласна клінічна лікарня ім.М.І.Пирогова Вінницької обласної Ради» шляхом перетворення з Вінницької обласної клінічної лікарні ім.М.І.Пирогова» із затвердженням відповідного Статуту та керівника (директора) НКП ВОКЛ ім.М.І.Пирогова ВОР. Продовжується робота, спрямована на підготовку необхідних документів для укладання договору з Національною службою здоров’я України, передбачених програмою медичних гарантій для закладів третинної високоспеціалізованої медичної допомоги.

Про підсумки роботи Полтавської обласної клінічної лікарні ім. Скліфасовського за 9 місяців в умовах пілотного проекту з реалізації гарантій медичного обслуговування населення за програмою медичних гарантій.

Про зміни до закону «Про публічні закупівлі», прийнято законопроект №1076 – нова редакція закону « Про публічні закупівлі».

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (063) 47-13-253