Новини лікарні

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 22.08.2019

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 22.08.2019

22.08.2019 р. у Вінницькій обласній клінічній лікарні імені М.І.Пирогова на щотижневій загально лікарняній оперативній нараді медичного колективу обговорені важливі питання, зокрема:

Колектив прослухав інформацію заступника начальника відділу медичних та соціальних послуг управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області Ремешевської Т.Г. стосовно активізації роботи в лікарні по направленню на лікування в реабілітаційні відділення санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм застрахованих осіб при наявності медичних показань за рахунок коштів Фонду соціального страхування України після проведеного стаціонарного лікування за висновком ЛКК.

Про недоліки та позитиви роботи Полтавської обласної клінічної лікарні ім. Скліфасовського в умовах пілотного проекту з реалізації гарантій медичного обслуговування населення за програмою медичних гарантій. Основне завдання на сьогодні – відпрацювання власної системи нарахування заробітної плати, механізму оплати та укладання нового колективного договору.

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (063) 47-13-253