Новини лікарні

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 26.09.2019

Щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу 26.09.2019

26.09.2019р. у Вінницькій обласній клінічній лікарні ім. М.І.Пирогова відбулась чергова щотижнева загальнолікарняна оперативна нарада медичного колективу, де були обговорені важливі питання, зокрема.

Про «трансформацію» системи охорони здоров’я на спеціалізованому та високоспеціалізованому рівнях медичної допомоги: профіль та кількість відділень лікарня як НКЗ погоджує з обласною радою – власником; жодних формальних обмежень ті чи інші відділення не будуть мати; наявність, відсутність або кількість відділень не впливає на можливість заключення договору з НСЗУ. Наші найближчі дії після затвердження статуту лікарні на сесії обласної Ради та реєстрації закладу у новому статусі: підготовка необхідних документів для оформлення ліцензії; внутрішнє переміщення і перереєстрація персоналу; складання фінансового плану роботи; укладання договору з НСЗУ; визначення напрямків з видів платних послуг та тарифами на них; відпрацювання колективного договору; затвердження штатного розпису з можливою оптимізацією та інші.

Про наказ лікарні від 23.09.2019 року №98 «Про вивчення та проведення заліку серед лікарів відділень та Центрів щодо знання наказу МОЗ України від 22.02.2019р. №446».

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (063) 47-13-253