Новини лікарні

Трансплантація рятує життя!

Трансплантація рятує життя!

51 - річний житель Вінниччини завдяки донорському серцю отримав шанс на повноцінне життя. Більш ніж 6 років важкої хвороби серця - термінальної стадії серцевої недостатності, яка вже не піддавалася медикаментозній терапії. Зарадити могла лише трансплантація.

І 20 лютого на базі Вінницька обласна клінічна лікарня імені М. І. Пирогова спеціалістами лікарні сумісно з колегами з Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова успішно виконана трансплантація серця від померлого донора. Здорове серце забилося в грудях пацієнта. Це друга трансплантація серця від померлого донора на Вінниччині.

На базі ВОКЛ ім. М.І.Пирогова виконано 20 трансплантацій органів від померлих донорів, з них 4 вже в 2024 році. Лікарня увійшла в ТОП-10 медичних закладів України по трансплантації.

Вічна світла пам'ять донору. Безмежна шана і подяка родині донора за таке непросте, але шляхетне і правильне рішення, завдяки якому лікарі отримали можливість врятувати життя пацієнта, а реципієнт - шанс продовжити жити повноцінним життям.

Операція трансплантації, передопераційний та післяопераційний супровід є БЕЗОПЛАТНИМИ для пацієнта.

Пацієнтам, які потребують операції з трансплантації органів необхідно звернутися за консультацією до трансплант – координаторів лікарні:

(063) 292-67-19 - Гуменюк Микола
(097) 251-34-84 - Маліновська Тетяна.

Координатор з трансплантації надасть відповіді на Ваші запитання та внесе Вас до листа очікування в Єдиній державній інформаційній системі трансплантації.

Самолікування шкідливе для Вашого здоров'я!

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (063) 47-13-253