Новини лікарні

Зустріч у рамках міжнародного Проекту USAID SAFEMed

Зустріч у рамках міжнародного Проекту USAID SAFEMed

06.08.2018 року у ВОКЛ ім. М.І. Пирогова відбулася зустріч у рамках міжнародного Проекту USAID SAFEMed, що діє відповідно до підписаного 05.01.2018 року Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю між міжнародною організацією «ManagementSciencesforHealth, Inc.” та Міністерством охорони здоров‘я. У зустрічі прийняли участь представники проекту Девід Лі (USA) з перекладачем, Еліна Свердлова(Україна), представники Департаменту охорони здоров‘я, головний лікар Жупанов Олександр Борисович та його заступники.

Метою даного проекту є поширення доступу українців до безпечних, доступних та ефективних лікарських засобів.

Групою інтерв‘юерів був проведений аналіз, щодо здійснення закупівель лікарських засобів з Національного переліку та поза ним в Лікарні, відповідно до Наказу МОЗ від 11.07.2017 /782 Про затвердження Порядку визначення обсягів потреби в закупівлі лікарських засобів закладами і установами охорони здоров‘я, що повністю або частково фінансуються з державного та місцевих бюджетів, та Постановою КМУ від 25 березня 2009 /333 «Деякі питання державного регулювання цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, у редакції Постанови КМУ від 13.12.17 /1081.

Дякуємо за співпрацю та можливість бути почутими у розробці та вдосконаленні Національного переліку лікарських засобів до ефективного лікування наших хворих!!!

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (063) 47-13-253