Новини лікарні

Першу чергу реконструкції Центру термічної травми завершено

Першу чергу реконструкції Центру термічної травми завершено

Під час візиту Сергія Борзова - головм Вінницької ОДА оглянули оновлений Клінічний центр термічної травми і пластичної хірургії Вінницька обласна клінічна лікарня імені М. І. Пирогова.

IMG_8797.jpeg

Першу чергу реконструкції завершено. Сучасна операційна, перев`язувальні, комфортні палати та ін. - це дозволить забезпечити своєчасність і високу якість надання медичної допомоги, комфортні та інклюзивні умови перебування в стаціонарі пацієнтів з опіками, що відповідає світовим стандартам.

IMG_8799.jpeg

IMG_8800.jpeg

IMG_8802.jpeg

Міністерство охорони здоров’я України визначило Клінічний центр термічної травми і пластичної хірургії Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М.І. Пирогова закладом ІІ рівня.

IMG_8798.jpeg

Опіки вважаються одними з найпоширеніших травм у світі, близько третини пацієнтів з опіками припадає на дітей віком до 5 років. В Україні протягом останніх років кількість людей з опіковими травмами постійно зростає, тому Центр не припиняв свою роботу на час реконструкції, а продовжує надавати медичну допомогу пацієнтам.

Висловлюємо подяку Міністру Віктор Ляшко та команді Міністерство охорони здоров'я України, Департамент охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА та Ольга Задорожна, Вінницька обласна державна адміністрація та Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА, Вінницька обласна Рада та Вячеслав Соколовий - голова Вінницької обласної Ради за постійну підтримку розвитку медичної галузі Вінничини.

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (067) 19-48-259