Новини лікарні

Відкрито Клуб лапароскопічної хірургії

Відкрито Клуб лапароскопічної хірургії

За адресою http://laparoscop.com відкрито Клуб лапароскопічної хірургії.

Клуб лапароскопічної хірургії було засновано фахівцями-практиками різних напрямків медичної галузі. Ми не є всесвітньо відомими зірками, але добре виконуємо свою щоденну працю вже більше 20 років.

Клуб створено на вимоги часу. Хвороби перестали бути «класичними» та «книжковими», рідко зустрінеш пацієнта, стан якого обтяжений лише однією патологією і тому для встановлення точного діагнозу потрібне широке коло фахівців.

Крім того, сучасна медицина вимагає комплексного підходу до лікуванння пацієнта, а не корекції окремого патологічного стану. З цією метою постійно розробляються новітні методики та створюється устаткування для їхнього втілення. Особливо це стосується хірургічної практики.

Впровадження малоінвазивних (малотравматичних) оперативних технологій повністю змінило підхід до лікувального процесу, який потребує командної роботи досвічених фахівців, щоб надати хворому ефективну допомогу у стислий термін і з найменшими втратами.

Але досвід у медицині отримується дуже важко. Цей процес забирає час, здоров’я та життя як лікарів так і пацієнтів. Тому ми вирішили об’єднатись у товариство тих, хто пройшов багаторічний шлях випробувань, у товариство однодумців, що володіють знанням та вмінням, необхідними для лікування хворого.

Однак, це Клуб не тільки лікарів - це Клуб і наших пацієнтів. Коли ми вирішили перенести наші зібрання у віртуальну площину, ми поставили за мету наблизити медицину до пацієнтів, щоб вони зрозуміли особливості лікувального процесу, усвідомили переваги та ризики хірургічних методик, мали змогу створити план післяопераційної реабілітації.

Ми не є просвітницькою установою, ми не популяризуємо «модні» методики і не надаємо «медичні послуги», ми надаємо лікувальну допомогу хворим згідно усіх вимог і стандартів сучасної медицини.

Ми будемо дуже раді зробити все, що в наших силах, для вирішення Ваших проблем, а також готові допомогти попередити їх розвиток у майбутньому.

Скористайтеся формою зворотного зв’язку у розділі КОНТАКТИ для отримання потрібно Вам інформації.

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (063) 47-13-253