Новини лікарні

На 5 добу виписана додому пацієнтка після надскладної високотехнологічної операції на печінці.

На 5 добу виписана додому пацієнтка після надскладної високотехнологічної операції на печінці.

Фахівці Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М.І.Пирогова успішно провели операцію резекції печінки (видалення частини печінки зі збереженням судин печінки та жовчних протоків) пацієнтці з небезпечними новоутвореннями печінки – кавернозними гемангіомами.

Гемангіома – це по суті клубок артерій та вен з анастомозами між собою, які накопичують в собі кров, при травмі може бути їх розрив і масивна кровотеча, крім того новоутворення своїми розмірами стискають судини печінки та жовчні протоки.

Рівень хірургічної допомоги ВОКЛ ім. М. І. Пирогова дозволяє виконувати такі оперативні втручання із застосуванням новітніх технологій та методів лікування надвисокої складності. Завдяки цьому пацієнти швидко відновлюються та повертаються до повноцінного життя.

Дякуємо Олег Васильєв та його команді за високий професійний рівень надання хірургічної допомоги пацієнтам.

Також окрема подяка Департамент охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА та Ольга Задорожна , Вінницька обласна державна адміністрація та Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА, Вінницька обласна Рада та Вячеслав Соколовий - голова Вінницької обласної Ради за постійну підтримку розвитку медичної галузі Вінничини.

Працюємо та розвиваємося заради пацієнтів!

Відгук пацієнтки можна переглянути на сторінці закладу у Facebook за посиланням Додому на 5 добу після складної операції на печінці

новини

Нам пишуть

Прийом спеціалістами поліклініки

+38 (063) 47-13-253